Individuelt vælgermøde i Region Sjælland

ProOutdoor.jpg

Ønsker du politisk indflydelse i Danmarks Sportsfiskerforbund? Så kig forbi til vores vælgermøde hos Pro-Outdoor i Holbæk torsdag d. 9. nov. kl. 18.00. På mødet skal der vælges et medlem, som repræsenterer Region Sjælland ved forbundets kongres i Vingsted d. 10.-11. marts 2018.

Rabatter og præmie

 

– 20% rabat på alt fiskeudstyr*

 

– Lodtrækning om gavekort á 500 kr.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Er du individuelt medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund eller kunne du tænke dig at blive det? Så kig forbi til vores vælgermøde hos Pro-Outdoor, Ahlgade 11 i Holbæk torsdag d. 9. november kl. 18.00.

På mødet skal der vælges et medlem, som repræsenterer Region Sjælland ved forbundets kongres i Vingsted d. 10.-11. marts 2018.

Du har altså mulighed for at få direkte indflydelse på forbundets fremtidige arbejde for et bedre lystfiskeri i Danmark.

Program

 • Kl. 18.05 Velkommen v./ Danmarks Sportsfiskerforbund og Pro-Outdoor

 • Kl. 18.20 Tid til forsyninger – øl, vand og kaffe

 • Kl. 18.30 Foredrag: Havørredbestanden på Sjælland
  Produktionen af smolt i de sjællandske vandløb herunder i Isefjordens vandløb og deres betydning for havørredbestandene langs kysterne. V./ Peter Henriksen, fiskebiologisk rådgiver v. FZ.
  Det frivillige vandløbsarbejde på Sjælland
  Overalt på Sjælland er der et meget stort frivilligt engagement i forhold til at forbedre miljøet i vandløbene. Det gælder både sportsfiskerforeninger og andre engagerede lystfiskere. Hør mere om dette arbejde. V./ Rune Hylby, bandeleder i Den Sjællandske Grusbande.
  Tips til vinterfiskeri efter havørred på Sjælland
  Hvordan skal man gribe vinterens fiskeri an langs de Sjællandske kyster? Kobberbassens mester aka Lars Juel Hansen deler ud af sine erfaringer og giver tips til fisketeknik, agn og fiskespots, når det gælder vinterens havørredfiskeri på Sjælland. V./ Lars Juel Hansen, seatrout4you.dk

 • Kl. 19.15 Oplæg: Hvad arbejder Danmarks Sportsfiskerforbund for? v./ næstformand Hans E. Nielsen

 • Kl. 19.35 Præsentation af opstillede kandidater samt valg af delegeret fra Region Sjælland

 • Kl. 20.00 Mulighed for at benytte sig af aftenens gode tilbud – 20% rabat på alt fiskeustyr*

 • Kl. 20.55 Lodtrækning af dagens præmie, et gavekort á 500 kr., + tak for i aften

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer