Tag venner og familie med til Lystfiskeriets Dag den 25. maj

IMG 1675 Web Foto: Holstebro og Omegns Fiskeriforening.

På Lystfiskeriets Dag den 25. maj er der fiskeoplevelser for børn og voksne over hele landet. Lystfiskeriets Dag er for både nybegyndere og erfarne lystfiskere. Kom med, og oplev essensen af lystfiskeri.

Lørdag den 25. maj markerer danske lystfiskerforeninger Lystfiskeriets Dag med tilbud om sjove, lærerige og hyggelige fiskeoplevelser over hele landet. Denne dag kan du få et indblik i fællesskabet i en lystfiskerforening og de mange fiskemuligheder i Danmark.

Du kan blandt andet deltage i fiskeri efter hornfisk på kysten, søfiskeri efter regnbueørred, aborre, gedde, skalle og karpe eller havørredfiskeri ved både å og kyst. Nogle steder er der særlige aktiviteter som krible-krable-fiskeri for de yngste eller træning i fluefiskeri for erfarne lystfiskere. Mange steder kan I låne fiskegrej og få hjælp til fiskeriet af dygtige lystfiskere. Lystfiskeriets Dag er også for nybegyndere, så tag endelig venner og familiemedlemmer med. 

Hygge ved fiskevandet
På Lystfiskeriets Dag kan I også opleve hyggen ved fiskevandet, som for mange lystfiskere er en obligatorisk ingrediens i fisketuren. Nogle steder kan I få en god kop bålkaffe, andre serverer smagsprøver på røget fisk, snobrød over bål eller pølser med brød.

Knæk & bræk!