Nu kan du blive medlem af MidtVest Lystfiskerforening

Skærmbillede 2023 12 19 154055

Efter tre jyske foreninger slog sig sammen og afholdt stiftende generalforsamling for den nye MidtVest Lystfiskerforening, er der nu blevet oprettet en ny hjemmeside, og via denne kan du nu melde dig under fanerne.

I efteråret 2023 blev der afholdt ekstraordinære generalforsamlinger i Aulum-Haderup Sportsfiskerforening og Herning-Ikast Lystfiskerforening, hvor det blev besluttet at slå foreningerne sammen. Hos den tredje part – Sdr. Resen Lystfiskerkonsortium – var det tilstrækkeligt med en bestyrelsesbeslutning, og den 22. november blev der så afholdt stiftende generalforsamling.

Cirka 100 medlemmer var mødt op, og de vedtog de nye vedtægter for den nye MidtVest Lystfiskerforening. Der blev også valgt en ny bestyrelse med Henning Sandager som formand.

Stort udvalg af fiskevand
MidtVest Lystfiskerforening tilbyder medlemmerne en bred vifte af forskelligt fiskevand langs en række af Danmarks smukkeste åer som Skjern Å, Storåen og Karup Å.

Den nye forening er medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund, Skjern Å Sammenslutningen, Karup Å Sammenslutningen og Sammenslutningen ved Storå.

Ny hjemmeside klar
Efter generalforsamlingen har den nye forening sammen med Danmarks Sportsfiskerforbund arbejdet på at få en række praktiske forhold på plads.

Det har blandt andet handlet om at få en ny hjemmeside og forbundets medlemsregistrering til at snakke sammen, og det er nu kommet på plads.

Det betyder, at du har muligheden for at melde dig ind via den nye hjemmeside, der naturligvis også orienterer om foreningens fiskevand og øvrige faciliteter. Du finder den nye hjemmeside her.

Tidligere medlemmer af de tre gamle foreninger vil automatisk blive ført over i den nye forening.