Frederikshavn satser på flere kvindelige lystfiskere

Gitte H1 Gitte Hermann er tit ude med fiskestangen, og nu står hun klar til at hjælpe andre kvinder og piger på vej.

En gratis fisketur for kvinder og piger den 4. november er startskuddet til en større indsats fra Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn, der satser på at skabe et fællesskab i foreningen for kvindelige lystfiskere.

I Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn drømmer de om at skabe et fællesskab og netværk for kvindelige lystfiskere, og med Gitte Hermann som den udfarende kraft tager de nu fat på opgaven.

Det sker med et gratis arrangement ved Lerbæk Put and Take den 4. november, hvor Gitte Hermann og andre kvindelige lystfiskere står klar til at hjælpe alle de kvinder og piger, der har lyst til at afprøve, om de har en lystfisker gemt i sig.

Kvinder og piger: Kom og fisk med
Lørdag den 4. november 2023, kl. 10-15 går det løs ved Lerbæk Put and Take.


Alle kvinder og piger er velkomne. Det er gratis at deltage, og du kan låne grej, hvis du ikke selv har.


Arrangementet starter kl. 9.30 med velkomst, info og klargøring af grej.


Tilmelding på SMS til 20885153. Skriv gerne, hvis det er et barn.


Har du spørgsmål, så kontakt gerne Gitte Hermann på 20885153.

 

– Størstedelen af medlemmerne i foreningen er mænd og drenge, men det ønsker vi at lave om på. I disse år ser vi en stigende tendens til, at kvinder og piger også har fundet fiskeriet som interesse. Vi arbejder lige nu på at lave en kvindeafdeling i foreningen, og vi håber på, at eventet her kan være startskuddet til det, fortæller Gitte Hermann, der har været medlem af foreningen siden 1983 og hver uge bruger mange timer på både fisketure og fremstilling af eget grej.

Fiskevand og fællesskab
Foreningens formand Kim Larsen fortæller, at foreningen råder over en masse spændende fiskevand, og der er helt sikkert noget for både nye og erfarne lystfiskere.

– I Lystfiskerforeningen for Frederikshavn og Omegn værner vi om det gode fællesskab, hvad enten det er ved åen, søen eller i vores klubhus. Vi kender alle til at have en stressende hverdag, og derfor er det vigtigt at komme ud og opleve naturen, og komme helt ned i gear, så gemmer der sig en lystfisker i dig, så kom og bliv en del af fællesskabet, lyder opfordringen fra Kim Larsen.