Nyt afsnit af FISKEguiden: Denne gang med fjæsing!

Thumbnail Fjæsing

FISKEguiden er tilbage med endnu et afsnit i den populære serie, og nu skal der fiskes fjæsing direkte fra stranden i Gilleleje.

FISKEguiden er tilbage med endnu et afsnit i den populære serie, og nu handler det om fjæsing fanget direkte fra stranden i Gilleleje iført badeshorts, klip klappere og en lille, firedelt stang. Det er sommer, sol, hygge og dejlig mad på grillen, når programmets vært, Gordon P. Henriksen, fyrer op i en gang ”Tailgaiting” og griller ud af bagenden af sin bil. Her står den nemlig på ”Fjæsing dogs”.

Gordon og manden bag kameraet, Niels Vestergaard, formår at vise, at selvom fjæsingen ikke er kæmpestor og stærk, er der god grund til at nyde de fiskemuligheder efter fjæsing, som Danmark tilbyder.

Gordon og Niels har flere optagelser i vente i løbet af efteråret, og du kan således se frem til et afsnit om pighvar-fiskeri fra båd, samt to nye havørred-afsnit, hvor de to særdeles erfarne havørredfiskere, Claus Eriksen og Thomas Hansen, deler ud af deres vigtigste råd til dem, der skal i gang.

Fjæsing-afsnittet er sponseret af Danmarks Sportsfiskerforbund, Gribskov Kommune, Visit Nordsjælland og Livredningstjenesten.

Du kan se afsnittet lige her:

Fisk