Lystfiskertræf for hele familien i Kristi himmelfartsferien

Hessellundtræf

I Kristi Himmelfartsferien byder Hessellund Sø Camping til familielystfiskertræf. Instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund vil hjælpe begyndere godt i gang med lystfiskeri, og der vil være mange forskellige aktiviteter for hele familien i det skønne område nær Karup Å.

I Kristi himmelfartsferien, som i år falder den 26.-29. maj 2022, afholdes igen det traditionsrige og altid velbesøgte lystfiskertræf ved Hessullund Sø Camping, som ligger klods op ad den smukke Karup Å.

Lystfiskertræffet er spækket med aktiviteter for hele familien, hvor et hold instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund står bag programmet som blandt andet indeholder fremstilling af grej, madlavning, fiskekonkurrencer, m.m. – og selvfølgelig masser af fiskeri. 

Familielystfiskertræffet er for alle – uanset om man er erfaren lystfisker, nybegynder, ung eller gammel. 

Peter Rødsgaard

Instruktør

Lystfiskertræf 2021

Hvor: Hessellund Sø Camping, Hessellundvej 12, 7470 Karup
Hvornår: 26.-29. maj 2021

Man kan deltage i de dele af programmet, man har lyst til. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig, men book på forhånd, hvis I planlægger at overnatte.

 

Læs mere om campingpladsen her

Fede fiskesteder for enhver smag
Hessellund Sø Camping råder over særdeles velholdte faciliteter og mange gode muligheder for at dyrke lystfiskeri.

Foruden den normale Put & Take sø, har Hessellund Sø Camping "De små søer", som består af to mindre put and take-søer, hvor der er en stor bestand af bidelystne fisk. Derudover er der gratis fiskeri på et  spændende stræk af Karup å, som ligger kort afstand fra campingpladsen.

Slaraffenland for familier
Rammen for lystfiskertræffet er ideel for hele familien, da Hessellund Sø Camping rummer et utal af muligheder for ikke bare fiskeri, men også aktiviteter og faciliteter som fodboldgolf, minigolf, swimmingpool, multibane, badesø, spillehal, cafeteria, kiosk, grillhytte, hoppepuder, en stor legeplads, aktiviteter som fællesbål med sang og snobrød. Desuden vil der blive afholdt banko og kondibingo.

 

Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig, men book på forhånd, hvis I planlægger at overnatte.

Book overnatning her