Lav et event på Lystfiskeriets Dag 2022

Lystfiskeriets Dag 2022 Web

Lørdag den 21. maj står den på fiskeoplevelser i hele landet i anledning af Lystfiskeriets Dag. Lav et event, og vær med til at sprede fiskeglæden.

Hvert år indbyder lystfiskerforeninger og fiskesøer til fiskeoplevelser i hele Danmark, når Danmarks Sportsfiskerforbund fejrer Lystfiskeriets Dag. I år markerer vi dagen lørdag den 21. maj.

På Lystfiskeriets Dag har børn og voksne deres debut som lystfiskere i selskab med dygtige og rutinerede fiskere.

Som arrangør på Lystfiskeriets Dag er I med til at udbrede kendskabet til lystfiskeri. Samtidig får jeres forening eller fiskesø en større opmærksomhed i lokalområdet, og I møder mennesker, som I normalt ikke kommer i kontakt med. Måske bliver nogle af dem med tiden en del af jeres forening eller tilbagevendende kunder i fiskesøen.

Webinar for arrangører

Hvordan kommer I ud over rampen med jeres event, og hvad skal der til for at give deltagerne den bedste oplevelse?

Deltag i webinar for arrangører den 20. april kl. 19-20.30.

Tilmeld dig webinaret her

Vandpleje på programmet
Lystfiskeriets Dag falder denne gang samme dag som den internationale begivenhed World Fish Migration Day, der skaber opmærksomhed om vandrefiskenes behov for fri passage i vandløb. Over hele verden sætter lokale grupper og foreninger fokus på problemet med events om vandmiljø og vandpleje, og vi byder temaet velkommen på Lystfiskeriets Dag.

I kan derfor vælge at lave et åbent vandplejevent på Lystfiskeriets Dag. Deltagerne kan hjælpe jer med en vandplejeaktivitet eller få en rundvisning ved jeres fiskevand med fokus på fri passage i vandløb eller på vandmiljøet generelt.

Bliv arrangør
For at blive arrangør på Lystfiskeriets Dag med enten et fiskeevent eller vandplejeevent, skal I registrere jeres arrangement hos Danmarks Sportsfiskerforbund senest den 1. april 2022.

Læs mere om tilmelding her