Ny fiskeklub: Fiskeklub København slår dørene op og byder alle indenfor

Fiskeklub København Åbner Den nye forening vil blandt andet gerne skabe et fællesskab for de mange, der er begyndt at fiske i Københavns Havn. Foto: Andreas Findling-Rottem.

Fredag den 25. februar 2022 kl. 18.00 er der GRAND OPENING ved slusen i København, når den nystartede Fiskeklub København inviterer alle interesserede indenfor i klubbens nye lokaler.

København har fået en ny fiskeklub, der har fået nogle dejlige lokaler lige ved slusen kun et spinnekast fra en af havnens bedste fiskepladser, og nu vil den stiftende bestyrelse gerne vise det hele frem for alle interesserede.

Det sker fredag den 25. februar kl. 18.00 – 22.00 på adressen Ved slusen 27, 2300 København S.

Aftenens program vil bestå af uformel hygge, med mulighed for at besøge det nyindrettede værksted, stue og andre faciliteter.

Der vil være musik, lidt koldt at drikke, og så bliver der besøg af bålkokken Jesper Krabbe fra www.krabbefood.dk, der vil servere små smagsprøver.

Man er velkommen til at komme og gå, som det passer, men arrangørerne vil dog meget gerne have en fornemmelse af, hvor mange der kommer, så tilmeld dig gerne her på Facebook.

Noget at forenes om
I en tid, hvor foreningslivet ellers generelt er presset, er den nye bestyrelse ikke i tvivl om, at det giver god mening at skabe et nyt fællesskab for lystfiskere i netop København, hvor interessen for at fiske i havnen nærmest er eksploderet de senere år.

– Vi har glædet os meget til at kunne byde medlemmerne velkommen i klubben, siger Andreas Findling-Rottem, der er den ene af to forpersoner i Fiskeklub København i en interview med Fishing In Denmark, og fortsætter:

– Hovedstaden har manglet et sted, hvor byens mange lystfiskere kan samles, både de erfarne og de nye, unge og ældre. Og så har der manglet en forening, der har som klar mission at varetage lystfiskernes interesser i København - blandt andet i forhold til vandmiljø, adgang og forvaltning af fiskeriet.

Bestyrelse Den nye bestyrelse er klar til at skabe masser af aktiviteter i den nye klub.

Brug for et offline fællesskab
– Vi har fra start af haft en drøm om, at vi skal være et knudepunkt i København for alle, der elsker lystfiskeri. Det er måske imod tidens trends med online fællesskaber og YouTube som den store inspirations- og do-it-yourself-platform. Men vi tror altså på, at det at mødes om sin hobby og passion kan noget helt særligt, siger Andreas Findling-Rottem, og den anden forperson Marie Brandt supplerer:

– Målet er egentlig bare at få skabt de bedste rammer, tilbyde nogle fede aktiviteter og så skal vi på sigt selvfølgelig have fingre i noget lækkert fiskevand, give medlemmerne adgang til både og ikke mindst få en politisk stemme i København. Men i første omgang mangler vi bare, at nogle vil være med. Så vores opfordring er vel bare: Meld dig ind!

Du kan læse mere og tilmelde dig på klubbens hjemmeside og følge med på Instagram og Facebook.