Nyt FISKEguiden-afsnit: Put & Take - del 2

Unnamed2

Så er der godt nyt for FISKEguiden fans og Put & Take-fiskerne. Gordon P. Henriksen og Niels Vestergaard har nemlig været i gang igen og været en tur i Ørsted Ørredvand, hvor Gordon får besøg af Put & Take-ekspert Casper Larsen, som deler ud af sine teknikker og strategier i putten.

I ”FISKEguiden Put and Take – del 2” går Gordon P. Henriksen sammen med den skrappe Put & Take-ekspert Casper Larsen i dybden med mere avancerede Put & Take-teknikker. De forklarer om strategier for at finde og fange fiskene, og om udstyr og fisketeknikker med bl.a. gennemløber såvel som bombarda kombineret med microblink, gummidyr og flydende Powerbait. Fluefiskeri efter regnbuer bliver også gennemgået.

Der bliver fanget godt med fisk, og der er rigeligt med gode fif for både nybegyndere og mere erfarne Put & Take-fiskere.

FISKEguiden har efterhånden slået sig fast som Danmarks mest sete fiskeprogrammer på Youtube, og det første afsnit om Put & Take har allerede over 250.000 visninger!

- Vi er så glade for den måde programmerne bliver brugt på, og al den positive respons vi får fra seerne, forklarer Gordon.

- Vi har bl.a. kunne se, at P&T-afsnittet har været ekstremt populært, og derfor var det oplagt at følge op med et nyt afsnit, hvor vi tager den et skridt længere og viser nogle mere avancerede teknikker og forklarer endnu flere detaljer. Faktisk er havørred afsnittet også blandt de mest populære, og derfor er vi allerede nu ved at lægge planer for optagelser i løbet af 2022, hvor vi planlægger at udkomme med to nye FISKEguiden afsnit om havørredfiskeri. Men mere om det senere, fortæller Gordon P. Henriksen.

FISKEguiden er finansieret via sponsorer. Det nye Put & Take-afsnit præsenteres af Powerbait, Ørsted Ørredvand, 13 Fishing og Twister-OGP.

Se afsnittet lige her: