Foredrag: På eventyr med fluestang i åer og elve

Grønland 2 Thomas Kjelgaard har blandt andet fisket på Grønland, hvor han med held har fanget superflotte fjeldørreder.

Flex på klingen, skrigende fluehjul og dramatiske fights med elegante laks og ørreder i strømmende vand. Det er nogle af ordene, når den passionerede fluefisker Thomas Kjelgaard holder foredrag om et eventyrligt fluefiskeri i vandløb i både ind- og udland. Første foredrag finder sted på Restaurant Store Børs i Roskilde den 9. november. Tjek her hvordan du kan deltage.

Thomas Kjelgaard har været instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund siden 2003, og hans store passion for fluefiskeriet har ført ham rundt til mange spændende destinationer i verden, hvor han har sendt fluen ud efter laks og ørreder.

Tirsdag den 9. november deler han ud af sine oplevelser og erfaringer ved et foredrag på Restaurant Store Børs i Roskilde, hvor Roskilde og Omegns Lystfiskerklub (ROLK) er vært, og alle er velkomne til at deltage. Aftenen starter med spisning kl. 18, hvor efter Thomas Kjelgaard tager over.

Tid & Sted

 

Tid: Tirsdag den 9. november 2021, kl. 18.00 – 21.30

 

Sted: Restaurant Store Børs, Havnevej 43, 4000 Roskilde.

 

Pris: 200 kr. inklusiv middag og kaffe.

 

Tilmeldingsfrist: Senest torsdag den 4. november 2021.

 

Tilmelding sker her.

Både ude og hjemme
I første del af foredraget fortæller Thomas om oplevelser og anekdoter fra flere af de fiskedestinationer, han har besøgt verden rundt. Det gælder blandt andet Island, Grønland og Patagonien i Sydamerika.

Efterfølgende bliver du taget med til det magiske - og til tider barske - fluefiskeri efter de hjemlige vestjyske laks.

Thomas Kjelgaard
Thomas Kjelgaard har altid været optaget af fluefiskeriets mange facetter, og siden 2003 har han været instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund. Hans store passion er fluefiskeri, som fylder en stor del både privat og i hans arbejdsliv i grejbranchen.

– Ud over at fiske i Danmark holder jeg meget af at rejse rundt i verden med min fluestang. Jeg har været heldig at fiske mange fantastiske steder. Jeg nyder at dele mine oplevelser, og jeg glæder mig meget til at holde foredrag i samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund, fortæller Thomas.

Følg Thomas på Instagram.

Første foredrag i en række
Når Thomas Kjelgaard fortæller om sine oplevelser i Roskilde den 9. november, er det første foredrag i en række, der afholdes hen over vinteren.

Planen for de kommende foredrag ser sådan ud:

1. februar 2022: Vejle Sportsfiskerforening

22. februar 2022: Lystfiskerforeningen AROS

10. marts 2022: Korsør Lystfiskerforening

11. april 2022: Fluefiskerne Bornholm

Foredragene er åbne for alle interesserede, så sæt kryds i kalenderen.

Laks DK 4 Thomas har med held dyrket laksefiskeriet i de vestvendte jyske åer. Det fortæller han også om til foredraget.