Verdensomspændende online konference om lystfiskeri

World Recreational Fishing Conference

Den 28. og 30. juni afholdes den 9. udgave af World Recreational Fishing Conference. Konferencen foregår i år online, og alle kan tilmelde sig. Programmet byder på en række foredrag og debatter under det overordnede tema ”Rekreativt fiskeri i en Verden under forandring”.

Det hollandske sportsfiskerforbund, Sportvisserij Nederland, er mandag den 28. juni og onsdag den 30. juni vært for den 9. udgave af den verdensomspændende konference om lystfiskeri ”World Recreational Fishing Conference”.

Konferencen afholdes i år digitalt – og det er derfor både gratis og frit for alle at deltage. Tilmelding kan ske her.

Konferencen afholdes normalt hvert tredje år, men blev sidste år udskudt på grund af Covid19. Men nu er det hollandske sportsfiskerforbund klar til at byde forskere, interessenter, politikere, erhvervsdrivende og alle andre med interesse for lystfiskeri velkommen til konferencen med temaet ”Rekreativt fiskeri i en Verden under forandring” herunder:

  • Interaktion med andre interessenter - Miljøændringer
  • Samfundets relevans og accept af lyst- og fritidsfiskeri
  • Ændringer i sektoren for lyst- og fritidsfiskeri
  • Forvaltning af fiskebestande / lystfiskeri

Du kan læse mere om konferencen her.