Fisk til alle på gratis guidet kysttur for medlemmer

Gratistur Kolding Fjord

Hele banden fangede havørred, da fem medlemmer deltog i en gratis guidet kysttur i Kolding Fjord.

Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du deltage i gratis guidede fisketure, der tilbydes forår og efterår. Søndag den 4. oktober deltog fem medlemmer i en gratis guidet fisketur i Kolding Fjord med fiskeinstruktør Simon Neumärker.

Vejret var med kursisterne på en delvist skyet, mild oktoberdag. Turen startede med en kort introduktion til kystfiskeriet og forventningsafstemning mellem kursister og instruktør. Efter ca. halvanden times fiskeri var der i løbet af en kort periode landet 16 havørreder, dog ingen over målet.

Ved middagstid blev fiskeriet evalueret over frokosten ved vandet, inden anden halvleg begyndte på en anden plads i Kolding Fjord. Her blev der dog kun fanget yderligere to havørreder, desværre under målet. Men i dagens løb blev der i alt landet 18 havørreder, og alle kursusdeltagere fik fisk!

Gratisturkoldingfjord Web