Deltag i stort fiskeevent og støt Knæk Cancer

Fishing For Life 1

Der er ørredfiskeri, helstegt pattegris og stor auktion, når Fishing for Life afholder årets store event den 24. oktober ved Aalsbogaard Lystfiskersøer på Fyn, og deltagerne støtter en god sag, for overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til Knæk Cancer.

For tredje år i træk arrangerer velgørenhedsforeningen Fishing for Life et stort fiskeevent, hvor der afsluttes med en stor auktion. Overskuddet herfra går til Knæk Cancer, der er et fælles projekt mellem TV2 og Kræftens Bekæmpelse.

I år bliver arrangementet afviklet i to hold på grund af Covid-19-situationen. Det finder sted ved Aalbogaard Fiskesøer på Fyn. Der er plads til maksimalt 40 deltagere på hvert hold, og arrangøren forsikrer, at myndighedernes retningslinjer vil blive overholdt.

Masser af sponsorater
David Lind Nordby, der er leder af Fishing for Life Denmark, har gennem hele året været på jagt efter sponsorater til årets auktioner.

Det har han haft stort held med, så når det går løs, kan du byde på en røgeovn, masser af unikt fiskegrej lavet kun til auktionen, guidede fisketure, fiskekort, smykker, fiske- og kogebøger, t-shirts og caps, signeret spillertrøje, ost, diverse gavekort og meget mere.

Dagens program
Hold 1.
07.30 – 11.00. Morgenmad & Ørredfiskeri. Frank Sjøgreen og Fangstgaranti kommer på besøg.
11.00 – 11.45. Pattegris inkl. flødekartofler, salat og flutes.

Ingen Live Auktion, men man kan afgive forhåndsbud. Alle sponsoraterne er opstillet i teltet. Der er masser af ”her & nu auktioner”, hvor man kan indbetale til Knæk Cancer og tage fiskegrejet med sig.

Pause.
11.45 – 12.15 Alle deltagerne skal forlade Aalsbogaard Lystfiskersøer, så et nyt hold kan komme til.

Hold 2.
12.30 – 13.15. Pattegris inkl. flødekartofler, salat og flutes.
13.15 – 14.15. Borgmester Søren Steen Andersen, Assens Kommune holder tale og derefter Live auktion.
14.15 – 17.45. Ørredfiskeri.

Borgmestertalen og den efterfølgende auktion livestreames på Facebook, så her kan du byde med. Det sker her.

Tilmelding
Sidste frist for tilmelding og betaling til arrangementet ved Aalsbogaard Fiskesøer er fredag den 16. oktober kl. 22.00.

Du kan tilmelde dig på Fishing for Lifes hjemmeside, og her finder du også yderligere info om arrangementet. 

Onlineauktion
I uge 43 bliver der også mulighed for at deltage i onlineauktion på Fishing for Lifes hjemmeside. Her kan du blandt andet byde på guidede fisketure, fiskegrej, signeret spillertrøje og diverse gavekort.