Barselsvikariat: Digital marketing-konsulent med en skarp pen

Marketing Konsulent Danmarks Sportsfiskerforbund arbejder for et bedre lystfiskeri og et sundere vandmiljø med flere vilde fisk.

Danmarks Sportsfiskerforbund søger en kreativ kommunikatør med stærke kompetencer i digital markedsføring til et vikariat fra 1. november 2020.

Vores kommunikationsmedarbejder med ansvar for markedsføring er i den lykkelige situation, at hun går på barselsorlov senest den 1. december 2020. Derfor søger vi en digital marketing-konsulent med en skarp pen til et barselsvikariat i perioden 1. november 2020-30. september 2021. Der er tale om en deltidsstilling på 25-30 timer ugentligt.
 
I Danmarks Sportsfiskerforbund ønsker vi i det kommende år at arbejde målrettet med, hvordan vi kan udnytte den stigende interesse for lystfiskeri under COVID-19-pandemien til at øge tilvæksten af medlemmer – såvel individuelle medlemmer som medlemmer i vores medlemsforeninger.

Om Danmarks Sportsfiskerforbund:

Danmark Sportsfiskerforbund er en landsdækkende medlems- og interesseorganisation for lyst- og sportsfiskere. Vi har 14.650 medlemmer fordelt på 121 foreninger, samt 1.800 individuelle medlemmer. 

Vores sekretariat med 9 medarbejdere er beliggende på Skyttevej 5, Vingsted, 7182 Bredsten, med smuk udsigt til Vejle Å.

Et væsentligt værktøj i arbejdet med at hverve medlemmer er vores digitale kanaler. Danmarks Sportsfiskerforbund skal i 2020 og 2021 udvikle organisationens digitale kanaler med henblik på en forbedret funktionalitet, således at de i højere grad kan:

- Understøtte vores markedsføring og salg af medlemskaber
- Understøtte vores arbejde med at skabe leads
- Styrke vores brand samt kommunikation med medlemmer og ikke-medlemmer

Du vil få en central rolle i løsningen af ovennævnte opgaver, samtidig med at du også vil være ansvarlig for markedsføring af produkter i vores webshop samt kurser med vores fiskeinstruktører. Derfor forestiller vi os, at du har følgende kompetencer:  

- Du har kompetencer i digital markedsføring – herunder SOME-marketing, e-mail-marketing og kendskab til kunderejsens faser.
- Du har erfaring med kampagnearbejde.
- Du er en kreativ kommunikatør med en skarp og præcis pen.
- Du har erfaring med Google Analytics, Google Adwords og SEO.
- Du har et grundlæggende kendskab til lystfiskeri. 

I jobbet bliver du en del af vores kommunikationsteam bestående af en grafiker, en redaktør, den kommunikations- og presseansvarlige – og dig.

Løn og arbejdstid efter aftale.
Bopæl i Vejle-området er ikke en betingelse, da vi gør meget brug af hjemmearbejde.
 
Henvendelse vedr. stillingen til kommunikationsmedarbejder Julie Myhre på jm@sportsfiskerforbundet.dk / tlf. 20331192 eller direktør Lars Rasmussen på lr@sportsfiskerforbundet.dk / tlf. 24840758.

Ansøgning sendes per e-mail til job@sportsfiskerforbundet.dk
Ansøgningsfrist er den 20. september 2020. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 39 og 40.