Super kystørred efter mange års indsats

20200607 102623 20 år og rigtig mange ture skulle der til, før Jesper Hansen fangede den helt store kystørred.

Jesper Hansen fra Slagelse har fanget mange fine kystørreder gennem de sidste 20 år, men den helt store har manglet i samlingen. Det blev der ændret på i morges, netop da solen stod op over Sjælland.

Da Jesper Hansen fra Slagelse var på en meget tidlig morgentur søndag den 7. juni, fik han allerede en fin havørred på 2,5 kg, mens det stadig var lidt mørkt, så turen var sådan set reddet, men netop som solen stod op, fik han hug af en kæmpefisk, og det lykkedes ham at lande en fantastisk smuk havørred på 6,9 kg fordelt på 81 cm.

Jesper plejer at fiske igennem og turene er ofte lange, men efter fangsten af den store fisk kørte han straks hjem og fik banket sin makker Lars Olsen op, så de kunne få taget nogle trofæbilleder.

Fanget på Sømmet
– Jeg under virkelig Jesper den fisk, for han har kæmpet hårdt for den gennem mange år, fortæller Lars Olsen, der selv har haft en finger med i spillet. Fisken blev nemlig fanget på en udgave af blinket Sømmet, som Lars har fået malet i en særlig udgave i sort og kobber gennem hans arbejde hos TopGrej i Slagelse.

20200607 101043 Den store havørred faldt for en særfremstillet udgave af Sømmet i sort og kobber.

Kommer ikke sovende til fiskene
Lars fortæller også, at Jesper hvert eneste år har fanget havørreder på 4-5 kg, og alene i år har han landet 10 havørreder over 70 cm.

– Men han kommer bestemt ikke sovende til dem. Han går altid mange kilometer ude ved kysten, og når vi andre vil slutte, tager Jesper lige en time mere, men i dag var en halv time for en gang skyld nok, slutter Lars.