Køb plakaten ”Befri åerne” og støt kampen mod spærringer i vandløb

Befri A Erne 2 Kopi

Når du køber den nye ”Befri åerne”-plakat, går overskuddet til Danmarks Sportsfiskerforbunds arbejde for at befri åerne af deres lænker.

Spærringer udgør i dag et af de væsentligste problemer for udbredelsen af vores fiskearter, og derfor kæmper Danmarks Sportsfiskerforbund for at befri åerne af deres lænker. Men vi har brug for din støtte!

Derfor har vi lanceret en ny plakat og en T-shirt med budskabet ”Befri Åerne”. Overskuddet fra salget går til arbejdet for at få fjernet spærringer i de danske vandløb – til gavn for de vilde vandrefisk og lystfiskeriet.

Fra forside til plakat
Den nye plakat er et optryk af forsiden på seneste udgave af Indblik i magasinet Sportsfiskeren, som behandler temaet spærringer. Kunstneren bag motivet er den dansk-finske illustrator Oliver Seppo (@oliverolife), der blandt andet er kendt for sine mange satiriske illustrationer til DR.dk. 

Vi er gået sammen med webshoppen www.myfishposter.com om at tilbyde plakaten. Den kan fås i størrelserne A4, A3, A2 og A1.

Hvid T Shirt Kopi

T-shirt med samme budskab
Du kan desuden støtte kampen mod spærringer ved at købe ”Befri Åerne”-T-shirten, der også er illustreret af Oliver Seppo. T-shirten er økotex-certificeret og fås i hvid og grå i str. S-XXL.

Køb T-shirten i Danmarks Sportsfiskerforbunds webshop for 299 kr., eller køb den sammen med et individuelt medlemskab i 2020 for i alt 495 kr. 

Overskuddet fra salget af T-shirts såvel som plakater går til arbejdet for at befri åerne af store og små spærringer fra opstemninger til dambrug, gamle vandmøller og kraftværker.

Læs mere om kampagnen ”Befri åerne” her