DR2 går i fisk med Fiskebanko

Mikkel Gordon Værterne Mikkel Frey Damgaard og Gordon P. Henriksen kommer til at styre løjerne under temalørdagen den 6.juni fra 20.00-22.00.

DR2-temalørdag går i fisk lørdag den 6. juni, når værterne og lystfiskerne Mikkel Frey Damgaard og Gordon P. Henriksen guider dig igennem en aften i lystfiskeriets tegn.

DR2 er tilbage med temalørdag, og det er den perfekte anledning til at fejre naturen og undersøge, hvorfor man ikke kan gå langs landets kyster og søer uden at falde over danskere med fiskestænger? Hvorfor fisker vi pludselig igen? Hvad driver dem der gør?

Det får du forhåbentlig svaret på, når den passionerede og nystartede lystfisker Mikkel Frey Damgaard og Danmarks nok største fiskeekspert Gordon P. Henriksen tager dig med på fisketur. Programmet løber over skærmen live lørdag den 6. juni kl. 20.00-22.00, og der bliver også mulighed for at spille fiskebanko, imens du bliver klogere lystfiskeriets mange aspekter.

Fuld plade!
Som en del af temalørdagen er der altså lagt op til Fiskebanko live. Her placeres 90 lystfiskere rundt i landet. Lystfiskerne med numre fra 1-90 står klar i byen, ved kysten, ved søen og i kuttere på havet. Hver gang en fisk fanges, svarer det til at råbe et nummer op til traditionel banko. Under udsendelsen kan alle de udtrukne numre ses på skærmen. Seerne kan melde ind, når numrene matcher deres bankoplade, og vinde præmier. Det forventes, at 40-60 af dem vil nå at fange en fisk i løbet af de 2 timers live-tv, hvilket er nok til at spille pladen fuld i banko.

Læs mere og find dine bankoplader her

Vis DR din fangst
Udover at spille Fiskebanko, opfordrer DR alle til at tage ud at fiske på dagen. Fanger du en fisk, skal du sende en film eller foto af din fangst til fiskebankoDR2@dr.dk eller til DR2’s Facebook-side. Der er præmier for de bedste fisk, og så vil dine fotos blive brugt som en del af bankospillet undervejs.