Skal din forening være en del af Bliv NaturligVis?

Bliv Naturligvis Over hele landet er Bliv NaturligVis med til at bringe naturoplevelser ind i børn og unges hverdag. Foto: Julie Myhre.

Bliv NaturligVis har et netværk af frivillige formidlere inden for jagt og lystfiskeri, og nu kan jagt- og sportsfiskerforeninger også blive tilknyttet projektet.

Om Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er et formidlingsprojekt skabt i samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund.

Projektet bringer jægeres og lystfiskeres engagement og viden om naturen ud i daginsitutioner, skoleklasser og på ungdomsuddannelser. Målet er at styrke børns naturidentitet og naturforståelse. Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Projektet Bliv NaturligVis arbejder med at formidle natur, jagt og lystfiskeri til børn, og det vigtigste værktøj til dette er alle vores frivillige formidlere, som tager ud til skoler, daginstitutioner og fritidstilbud og fortæller om natur og jagt/lystfiskeri. Som noget nyt ønsker Bliv NaturligVis at inddrage og understøtte de jagt- og lystfiskerforeninger, som enten laver eller ønsker at lave naturformidling for børn.

Som Bliv NaturligVis-forening skal I have lyst til at formidle natur og lystfiskeri og stille med 5-10 frivillige, der registreres som formidlere i Bliv NaturligVis.

For at støtte arbejdet med formidling bedst muligt, giver Bliv NaturligVis de deltagende foreninger:

• Tøj til registrerede formidlere.

• Adgang til efteruddannelse inden for forskellige områder, fx grundlæggende jagtformidling for børn.

• Mulighed for at afholde Bliv NaturligVis camps

• Mulighed for indkøb af materiale for 12.500 kr. igennem Bliv NaturligVis, hvis man er en individuel jagt- eller sportsfiskerforening.

• Mulighed for indkøb af materiale for 25.000 kr. igennem Bliv Naturligvis, hvis man er flere jagtforeninger i et jægerråd, som samarbejder, eller hvis man har et samarbejde mellem en jagt- og en sportsfiskerforening.

Alle foreninger under Danmarks Jægerforbund eller Danmarks Sportsfiskerforbund kan søge om at blive en del af Bliv NaturligVis. Ansøgninger modtages løbende frem til den 1. maj 2020. Ansøgningsskeamet finder du HER.

Har du spørgsmål, så kontakt Bliv NaturligVis på info@blivnaturligvis.dk.