Video: Se hvordan formandskandidaterne klarede det på valgmødet

Formandsvalg På kongressen den 19. september skal der vælges en ny formand for Danmarks Sportsfiskerforbund, og Preben Thomsen (tv) og Torben Kaas (th) er de foreløbige kandidater til formandsvalget. Foto: Tue Rasmussen.

Valgmødet i Vingsted den 19. februar gav de delegerede og foreningerne mulighed for at møde de to kandidater til formandsvalget samt stille dem spørgsmål. Her kan du se, hvordan det gik.

COVID-19 satte en stopper for forårets kongres

Dette års kongressen skulle oprindeligt have været afholdt den den 14.-15. marts, men grundet COVID-19, blev den udskudt og afholdes i stedet den 19. september på Vingsted Hotel og Konferencecenter, Bredsten.


Kongres 2020

På kongressen har de delegerede fra de 125 medlemsforeninger samt de fem delegerede for Forbundets individuelle medlemmer mulighed for at påvirke de indsatser, som Forbundet skal prioritere i den kommende kongresperiode. Det er også dem, som vælger forbundsbestyrelsen.

 

Som bekendt havde den nu afdøde formand Verner W. Hansen valgt at gå af ved kongressen 2020, og der skal derfor findes en ny formand for Danmarks Sportsfiskerforbund.

Forud for kongressen besøgte de to kandidater til formandsvalget, Preben Thomsen og Torben Kaas, derfor Vingsted, Aalborg og Roskilde for at præsentere sig selv og svare på spørgsmål fra de kongresdelegerede. Nedenfor kan du se, hvordan det gik til valgmødet i Vingsted.

Først startede de to kandidater til formandsvalget med en præsentation af sig selv:

På valgmødet i Vingsted stillede de delegerede også spørgsmål til de to kandidater: