Tag hele familien med på lystfiskertræf i Kristi Himmelfartsferien

Lystfiskertræf Hessellund 2020 På lystfiskertræffet er der undervisning i lystfiskeri for alle niveauer, og de fleste aktiviteter er gratis.

I Kristi Himmelfartsferien fyldes campingpladsen på Hessellund Sø Camping med lystfiskere i alle aldre til årets familielystfiskertræf. Fiskeinstruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund underviser på træffet.

Peter Rødsgaard

Instruktør

Lystfiskertræf 2020

Hvor: Hessellund Sø Camping, Hessellundvej 12, 7470 Karup
Hvornår: 20.-24.maj 2020

Man kan deltage i de dele af programmet, man har lyst til. Tilmelding på forhånd er ikke nødvendig, men book på forhånd, hvis I planlægger at overnatte.

Book overnatning her

Med Karup Å i baghaven og to fiskesøer har hele familien mulighed for at fange fisk på årets lystfiskertræf, der afholdes på Hessellund Sø Camping i Kristi Himmelfartsferien. Den 20.-24. maj kan I deltage i fluekast, fremstilling af endegrej, damehold, børnehold, madlavning, praktisk instruktion i fiskeri og meget mere sammen med instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund.

Familielystfiskertræffet er for alle, som har lyst til at være sammen med ligesindede inden for lystfiskeri. Det betyder ikke noget, om man er meget erfaren eller helt nybegynder, ung eller gammel. Det gælder om sammen at nyde den fælles interesse, udveksle erfaringer og få inspiration til nye udfordringer inden for lystfiskeriet. Langt størstedelen af træffets aktiviteter er gratis.

Fede fiskesteder
Hessellund Sø Camping har tre muligheder for at dyrke lystfiskeri samt rense- og frysefaciliteter. “De små søer” består af to mindre put and take-søer, hvor fiskene ikke er kæmper, men der er rigeligt af dem.

Prisen for at fiske i søerne er relativt beskeden, og man må fange to fisk på et kort i løbet af en dag. Der er ikke noget tidspres, og det giver mulighed for god succes, samt at gå til og fra, eller eksperimentere med forskellige metoder.

Desuden er der gratis fiskeri på et stort stykke af Karup å, som ligger få fluekast fra campingpladsen.

Slaraffenland for familier
Rammen for lystfiskertræffet er ideel for hele familien, da Hessellund Sø Camping rummer et utal af muligheder for ikke bare fiskeri, men også aktiviteter og faciliteter som: Fodboldgolf, minigolf, swimmingpool, multibane, badesø, spillehal, cafeteria, kiosk, grillhytte, hoppepuder, en stor legeplads, aktiviteter som fællesbål med sang og snobrød. Banko og kondibingo finder også plads.

Læs mere om campingpladsen her