Bliv arrangør på Lystfiskeriets Dag 2020

Lystfiskeriets Dag 2020 Lystfiskeriets Dag er en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal inspirere flere danskere til at komme ud at fiske.

Vær med, når vi den 17. maj 2020 inviterer hele Danmark på fisketur i samarbejde med sportsfiskerforeninger, fiskesøer, naturskoler og kommuner. Din forening kan deltage ved at forberede jeres eget fiskeevent på Lystfiskeriets Dag.

Sådan bliver I arrangør:

Registrér jeres arrangement her senest den 29. marts.

Vi præsenterer alle arrangementer på Sportsfiskeren.dk fra begyndelsen af april måned.

Den første fisketur og første fisk står klart i de flestes hukommelse, og på Lystfiskeriets Dag har din forening chancen for at blive husket. Som arrangør får I mulighed for at vise jeres fiskevand frem og dele jeres hobby med andre, der måske aldrig før har fisket.

Lystfiskeriets Dag giver jeres forening synlighed i lokalområdet, og nogle foreninger oplever, at begivenheden skaber ny interesse for deres juniorafdeling.

NOMA-mad på fisketuren
I år samarbejder vi med det store projekt Naturens År 2020, og i den forbindelse kan vi tilbyde 10 arrangører på Lystfiskeriets Dag at blive en del af fyrtårnsprojektet Vild Mad. Dette indebærer, at I på Lystfiskeriets Dag forpligter jer til at tilberede en vild madret med hornfisk baseret på en opskrift udviklet af en dygtig kok fra NOMA-koncernen.

Samtidig får I 3.000 kr. fra Vild Mad-budgettet, som I kan bruge til indkøb af ingredienser samt et generelt løft af jeres arrangement på Lystfiskeriets Dag. Vi tildeler ”pladserne” på vild mad-konceptet efter først til mølle-princippet.