Stort resultat af danske Team White Magic i European Pike Masters

Gedde Pike European

Der var meldt både storm og regn, men danske Team White Magic leverede alligevel en pragtpræstation i finaleweekenden i European Pike Masters.

I weekenden var det endelig blevet finaletid, og danske Team White Magic var klar og fuld af selvtillid efter en pragtpræstation i de indledende runder. Dog ville det danske vejr ikke helt som holdet ville.

– Der var varslet både storm og regn, og absolut ingen chance for at komme ud i båd på nogen af de større danske søer, så vi måtte derfor tænke i nye baner og satse på nye og ukendte vande i håb om at kunne lege med i toppen af konkurrencen, fortæller Kristoffer Petersen.

Det skulle dog vise sig ikke at være helt håbløst for det danske geddehold.

– Vi har haft mellem 30 og 40 gedder på land i løbet af weekendens finale og endte med fem fisk på pappet med længderne 112, 106, 106, 92, og 91 cm, siger Kristoffer Petersen.

Fangsterne var nok til at holdet endte på en flot 6. plads i konkurrencen ud af i alt 143 hold, og set i skyggen af det meget stærke felt og de svære betingelser med vejrforholdene, må resultatet siges at være mere end godkendt. Så der skal naturligvis lyde et stort tillykke til Kristoffer Petersen, Kristian Bau Petersen og Casper Salling.

– Team White Magic takker for denne omgang European Pike Masters og takker for alt støtten vi har fået i konkurrencens forløb. Måske vi skal være med igen næste år, slutter Kristoffer Petersen.

Gedde Pike Masters
Gedde Pike
Gedde Pike European