Dansk gedde-hold i finalen i European Pike Masters

Received 395884801323317

De danske geddefiskere fra Team White Magic, der på Danmarks Sportsfiskerforbunds Facebook-side vandt et deltagerbevis til European Pike Masters, er som det eneste danske hold kommet i finalen. Teamet ser nu frem til en finaleweekend med fiskeri fra morgen til aften.

European Pike Masters er en geddekonkurrence, der som navnet antyder, løber af stablen på tværs af lande over hele Europa. Man kan som hold deltage med fangster fra sit hjemmevand, som så indrapporteres online via konkurrencens website.

Danmarks Sportsfiskerforbund udlovede for en måned siden en plads til konkurrencen, og her blev de heldige vindere Team White Magic. Og det var vist heldigt. For nu har de garvede geddefiskere og gode venner Kristoffer Petersen, Kristian Bau Petersen og Casper Salling fisket sig i finalen efter de tre ugers indledende konkurrencerunder. Team-kaptajn Kristoffer Petersen beretter:

Der var lagt op til en masse fiskeri i løbet af de første tre uger, som var de “indledende runder”. Alle 143 hold blev delt ind i fire vilkårlige grupper, og det gjaldt så om at komme i top 3 i sin egen gruppe for at kvalificere sig til finalerne her i den kommende weekend d. 26.-27. oktober. Reglerne var ganske simple: Samlet længde af de 5 største gedder tæller.

Da alle her i Team White Magic har fuldtidsjobs blev det til nogle hurtige aftenture og ellers blev der fisket igennem i weekenderne fra solopgang til solnedgang.

Første fiskedag i begyndelsen af oktober får vi nappet en på 95 cm, en på 98 cm samt en på 109 cm! Udmærket første dag i konkurrencen. Det gav endnu mere blod på tanden og en ordentlig portion selvtillid til holdet.

Dagen efter lykkedes det os at få smidt en enkelt mere på pappet med 105 cm.

Der går så en hel uge uden så meget fiskeri grundet arbejde og dårligt vejr, men to dage på Furesøen gav også en portion fisk, dog en del som ikke var store nok til at komme med i puljen, men vi fik dog en fin fisk på 103 cm, som kunne snige sig med i konkurrencen.

Derefter skulle den store slutspurt så sættes ind – og man må sige, at vi sluttede af med et brag. En på 115 og en på 111 cm. Dermed endte vi med et slutresultat som hed 115, 111, 109, 105 og 103 cm, som gav en tredjeplads i vores gruppe i et ellers stærkt felt.

Vores første delmål var at blive det bedste danske hold, og det er nu lykkes. Dernæst var næste mål at kvalificere sig til finalen, og også det blev indfriet. Så nu skal vi bare have så mange fisketimer som muligt i løbet af finaleweekenden. Vi har fået lov af Roskilde Fiskeland til at fiske hos dem, så det er vi meget taknemmelige for. Nu satser vi bare på at få fyldt vores scoreboard ud – og gerne med fisk over 100 cm.

I Danmarks Sportsfiskerforbund ønsker vi Team White Magic knæk og bræk og tight lines! Kom så gutter!