Forening får adgang til havnemole der ellers er lukket land

IMG_3304.jpg Der er normalt ikke adgang til fiskeri ved den lange mole ved industrihavnen i Hundested, men foreningen har fået adgang den 8. august.

Fisketur til ellers aflukket havnemole i Hundested og fiskegrejsloppemarked i Frederiksværk er nogle af de aktiviteter, der allerede er planlagt for den kommende efterårssæson i Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening.

I Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening har bestyrelsen og flere aktive medlemmer planlagt nye aktiviteter, der sættes i værk, så snart sommerferieperioden er ovre.

– Foreningen har oplevet medlemsfremgang i løbet af foråret, så nu gælder det om at holde fat i folk, og derfor sætter vi gang i flere nye ting, fortæller Christian Fischer, der er idemand bag flere nye initiativer.

Hegnet bliver åbnet til molen
Først gang, medlemmerne nyder godt af de nye initiativer, er den 8. august, hvor de er inviteret på moletur til Hundested. Foreningen har nemlig i dagens anledning fået åbnet hegnet ind til den lange Cruisekaj, hvor man ikke normalt har adgang til at fiske. Inden selve fiskeriet går i gang, er der lagt op til fællesspisning på en af restaurationerne på havnen, og derefter gælder det fladfisk og makrel.

P4170319.JPG Rino Hansen giver gode råd inden kystturen i oktober.

Fiskegrejsloppemarked
Mens moleturen kun er for medlemmer, er der adgang for alle, når foreningen inviterer til fiskegrejsloppemarked den 24. august. Her kan alle sætte overskydende grej til salg og naturligvis også gå på indkøb. Arrangementet afholdes ved foreningens klubhus ved Ladegårdssøen, Auderødvej 50 i Frederiksværk.

Kysttur med lokal ekspert
Senere på efteråret kan medlemmerne komme på en kysttur, hvor deltagerne samles til fælles morgenmad ved klubhuset. Her vil den lokale nordkystekspert og mangeårigt klubmedlem Rino Hansen komme med gode råd til dagens fiskeri, og derefter bestemmer vindretningen dagens fiskeplads. Turen finder sted den 26. oktober.

– Vi regner med, at efteråret og vinteren vil byde på mange flere nye initiativer, slutter Christian Fischer og opfordrer til, at man følger med på foreningens Facebook-side, hvor der løbende kommer ny info.