Ny dansk TV-serie byder på fluefiskeri

fluefiskeri_tv-serie.jpg Anders W. Berthelsen på settet ved Uggerby Å. "DNA" har premiere i efteråret 2019. Foto: Mark Bech Højfeldt.

Til efteråret løber den nye danske TV-serie, "DNA", med Anders W. Berthelsen i hovedrollen, over skærmen herhjemme. Hovedpersonen i serien er passioneret fluefisker, og derfor har Sportsfiskerens tidligere lokalredaktør, Mark Bech Højfeldt, været hyret ind som fiske-konsulent på serien.

Tidligere lokalredaktør for Sportsfiskeren, Mark Bech Højfeldt, hjælper i den kommende danske TV-serie, "DNA", skuespiller Anders W. Berthelsen med at kaste med flue.

I TV-serien er hovedrollen en travl efterforsker, som til tider har brug for at koble af, og det gør han selvfølgelig bedst ved at tage ud i naturen med fluestangen under armen.

Mark har været afsted to gange, både som stand in for Anders, og for at undervise i fluekast. Første gang var i februar og sidste gang den 25. juni 2019. Fiskeriet er foregået i Uggerby Å – nord for Hjørring.

– Thorleif Hoppe, som er forfatter til serien, er selv fluefisker, og det er nok grunden til, at denne fantastiske interesse er kommet med, fortæller Mark Bech Højfeldt.

Om Anders fanger noget må I vente med at se med egne øjne. TV-serien forventes at komme til efteråret.

Optagelserne til "DNA" foregår i Danmark, Tjekkiet og Frankrig. I Denmark er det især i Nordjylland, hvor bl.a. fluefiskeriet er optaget.

Læs mere om serien her.