Tag familien med til ørredsøen eller molen

P9150025.jpg Sportdres åbner ørredsøen og hjælper sammen med Laxene alle, der vil prøve kræfter med lystfiskeriet.

Lystfiskeriets Dag på Bornholm byder på to gode muligheder for at få hele familien med på fiskeri. Du kan nemlig fiske i Sportsdres’ ørredsø eller tage en tur på molefiskeri ved Hammer Havn. Begge steder er det tilmed gratis at deltage.

Når Lystfiskeriets Dag afvikles søndag den 19. maj, er der to arrangementer på Bornholm, som begge udmærker sig ved, at alle kan deltage, og ikke mindst familier kan tage ud sammen. Har du ikke i forvejen erfaringer med lystfiskeriet, er der begge steder folk, der gerne vil hjælpe til.

Sportdres og Laxene byder på gratis fiskeri i ørredsøen
Grejforretningen Sportdres i Rønne har slået sig sammen med juniorafdelingen Laxene i Bornholm Sportsfiskerforening, og de inviterer til gratis fiskeri i Sportdres’ ørredsø, der ligger lige overfor Vellensbyvejen. Der er start kl. 10.00, det er gratis at deltage, og man behøver ikke tilmelde sig.

Holdet bag TV2-programserien ”Helt i fisk” er også med på stedet, og arrangørerne ser frem til en hyggelig og sjov dag med konkurrencer, quiz og selvfølgelig ørredfiskeri i søen.

Der vil være agn i form af orm og PowerBait, og desuden et antal stænger til udlån. Ved mange deltagere må man dog deles om grejet.

Medbring selv madkurv, så sørger arrangørerne for at der bliver tændt op i bål og grill. Arrangementet slutter kl. 1500

Læs mere om arrangementet på Min fangst

Fiskeri fra molerne ved Hammer Havn
Har du i stedet lyst til at fiske efter fladfisk, torsk og ørreder, kan du tage op til Hammer Havn, hvor erfarne folk fra Bornholm Sportsfiskerforening står klar til at hjælpe fra kl. 10. De vil være klar med grej og madding, og der fiskes frem til kl. 16.00

For nærmere info kontakt Morten Andersen på mail eller tlf. 24218083.