Vi holder lukket i påsken

DSCF4299.jpg Husk at få styr på dit medlemskort, inden du skal ud og fiske ved åerne i påsken. Foto: Christian Lykke Flinker.

Sekretariatet i Danmarks Sportsfiskerforbund holder lukket i påsken fra den 15. april til og med den 22. april.

Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat holder lukket i påskeferien i dagene fra den 15. april til og med den 22. april 2019. Sidste åbningsdag før påskeferien er derfor den 12. april med telefontid fra kl. 9.00 til 14.30. Efter påske træffes vi igen fra den 23. april. Varer bestilt i webshoppen i løbet af påsken sender vi også fra den 23. april.

Sild til påskebordet
Drømmer du om at fange silden til påskebordet selv? Så er det nu, du skal afsted. Silden har nemlig meldt sin ankomst i de indre danske farvande. I dette afsnit af FISKEguiden får du inspiration til sildefiskeriet med Gordon P. Henriksen:

Spar penge på oplevelser i påsken
Besøg et af landets mange akvarier og oplevelsescentre i påsken, og benyt dine medlemsfordele i Danmarks Sportsfiskerforbund. Som medlem kan du få rabat på entréen hos både Nordsøen Oceanarium, Aqua, JyllandsAkvariet, Fjord & Bælt, Kyst- og Fjordcentret og Øresundsakvariet.

Rabat på færge, feriehus og billeje
Husk, der også er penge at spare, når du skal booke ferie og feriehus eller leje bil til din sommer- eller fiskeferie. Du kan fx spare 10% på ferieboliger i hele Europa hos Novasol/Dansommer og få rabat på udvalgte færgeruter med Stena Line og Smyril Line. Som noget nyt får du også op til 10% rabat på leje af bil hos Hertz biludlejning.

Se alle dine medlemsfordele

Sommerens kurser
Kig forbi aktivitetskalenderen, hvor du kan tilmelde dig et af vores fiskekurser eller arrangementer. Til sommer kan du komme på ugekursus i Norge ved enten Gaula eller Glomma. Vi har også ledige pladser på 24 timers kurset i havørredfiskeri ved billedskønne Trend Å.

DSCF0222-kopi.jpg
Få op til 10% medlemsrabat på leje af bil hos Hertz biludlejning. Foto: Christian Lykke Flinker.
S04744_main_01_logo_stort.jpg
Som medlem får du rabat på entréen hos en række akvarier og oplevelsescentre. Foto: Nordsøen Oceanarium.