Så er der hornfisk ved Kronborg

IMG_0597.JPG Planen var at fiske efter havørred og torsk, men i stedet fangede Amanda sin første hornfisk nogensinde.

Fiskekonerne Amanda og Victoria var på pletten, da hornfiskene begyndte at runde Kronborgpynten i Helsingør.

Onsdag den 10. april var Amanda og Victoria fra gruppen Fiskekonerne, som vi tidligere har portrætteret her på Sportsfiskeren.dk, taget til kronborgpynten i Helsingør. Planen var egentlig at fiske efter havørred og torsk, men en ældre herre på stedet fangede vildt mange hornfisk, så de valgte hurtigt at skifte mål.

Resultatet blev fire hornfisk, som blev fanget på et skinnende Toby Rocket-blink på 16 gram.

– Det er mine første hornfisk nogensinde, så jeg er sikker på, at hvis jeg var mere rutineret, og vi havde været der i længere tid, kunne jeg snilt have fanget mange flere, fortæller Amanda til Sportsfiskeren.dk.

Flere andre steder i landet meldes der også om fangst af de første hornfisk. Det gælder bl.a. Limfjorden ved Ålborg og ved kysten på Djursland, så der er ingen tvivl om, at de snart er at finde overalt ved kysterne, men i den første tid især ved de steder, de skal passere for at komme ind i de indre farvande og fjorde.