Havørredens hemmeligheder afsløres - næsten - på Radio24syv

image3.jpeg Niels Vestergaard, Claus Eriksen og Thomas Hansen er aktuelle med afsnit 7 og 8 af Havørredens Hemmeligheder, der udkom den 2. april 2019.

I seneste afsnit af samtaleprogrammet Fisketegn på Radio24syv fisker vært Gordon P. Henriksen med Niels Vestergaard, Claus Eriksen og Thomas Hansen fra successerien Havørredens Hemmeligheder.

Med nu 8 udgivelser af serien "Havørredens hemmeligheder” ved filminstruktør Niels Vestergaard, fluefisker Claus Eriksen og spinnefisker Thomas Hansen om nogen, hvad det vil sige at fange havørreder under pres. Alligevel skal disse tre fedtfinne-frontmænd kæmpe for sagen som gæster i seneste afsnit af samtaleprogrammet Fisketegn på Radio24syv.

Vært Gordon P. Henriksen er taget til Fyn for at sole sig i de erfarne herrers havørredviden - og viden er der nok af, men denne dag på Odense Fjord holder havørrederne deres hemmeligheder for sig selv.

Vejret udfordrer
Benhårdt arbejde betaler sig som regel, og fisk kommer der også i båden, på trods af at vejr, vind og vand er langt fra perfekt denne dag, som byder på alt fra blæst og sne til høj sol og havblik.

Nørderi, hygge og videndeling kan man forvente med trioen Niels, Claus og Thomas, og denne fiskedag er ikke en undtagelse!

Programmet blev sendt lørdag den 27. april. Nu kan det lyttes som podcast.