Frederiksværk-Konkurrencen 2019

DSC_0354.JPG Fisk til indvejningen skal være fremme senest kl. 12.00, hvor der som regel er travhed ved indvejningsbordet.

Søndag den 5. maj er konkurrencedag på den sjællandske nordkyst og i Roskilde Fjord, når årets udgave af Frederiksværk-Konkurrencen afholdes med Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforening som arrangør.

Først i maj er der masser af muligheder for at finde både sølvblanke havørreder og sprælske hornfisk langs alle kyster, hvis man da ikke foretrækker at friste fladfiskene med en orm ved en af områdets moler.

Alle fisk kan i den sidste ende give en præmie i konkurrencen, hvor der uddeles præmier i følgende kategorier:

– Største havørred
– Største hornfisk
– Største anden art
– Største fisk fanget af en  kvindelig deltager
– Største fisk fanget af en junior

Der må fiskes fra kl. 04.00 på strækningen fra Kronborg til Hundested, samt i hele Roskilde Fjord. Det er ikke tilladt at fiske fra flydering eller båd under konkurrencen.

Fisk til indvejning skal være fremme senest kl. 12.00. Indvejningen finder sted ved Ølsted og Frederiksværk Sportsfiskerforenings klubhus, Auderødvej 52, 3300 Frederiksværk fra kl. 11.30, hvor der kan købes varme pølser og kolde øl/vand.

Deltagerpris er 150 kr. for seniorer og 50 kr. for juniorer u. 18 år.

Tilmelding inden søndag morgen kl. 5.00 via MobilePay til 61843 eller via indbetaling på bankkonto 1551-6524168. Husk at opgive navn og konkurrence.