Superfangst på årets præmietur

mickey2.jpg Mickey Krog Delgren benyttede præmieturen til at lægge sig i spidsen for 2019-konkurrencen om Årets ørred på Bornholm.

De største bornholmske havørredfangster i 2018, som blev tilmeldt konkurrencen "Årets ørred", blev hyldet på den årlige præmietur, og Mickey Krog Delgren benyttede dagen til at lægge sig solidt i spidsen for 2019-konkurrencen.

Gennem flere år har Sportdres på Bornholm stået bag ”Årets ørred”, der er en konkurrence, hvor de største havørreder indberettet på ”Din fangst” bliver præmieret. For at få præmie i konkurrencen skal man være fastboende på øen, men alle kan indberette fisk på hjemmesiden. Man kårer også ”Årets fisk”, og i den konkurrence kan alle være med, og her er alle arter i spil. Præmieuddelingen finder sted ved et traditionsrigt arrangement, der i år fandt sted lørdag den 2. februar.

Mickey lagde sig i spidsen
Deltagerne var dels de dygtige storfangere i 2018, og dels deltagere, der var fundet ved lodtrækning blandt alle, der havde indberettet fisk. De satte hinanden stævne til morgenmad i Bornholm Sportsfiskerforenings klubhus, inden de tog på kysten for at se, om de kunne fange en god havørred til 2019-konkurrencen.

Det lykkedes rigtig godt for Mickey Krog Delgren, der fangede en flot blankfisk på 3,65 kg på sydkysten ved Sose, og han har dermed lagt sig i spidsen for årets konkurrence.

– Den huggede hårdt i et spinstop og tog derefter 3 - 4 luftture og nogle gode udløb. Jeg tog den på en MS tobiswobler i kobber/sort fra MS lures, fortæller Mickey.

Gule ærter og gavekort
Inden kystturen blev der delt præmier ud til vinderne i 2018-konkurrencen. Årets vinder, Mats Schroeder, kunne dog ikke deltage på dagen, og det sammen var tilfældet med nordmanden Trond Hagen, der vandt konkurrencen for "Årets fisk" med en havørred på 7,1 kg, som han fangede på vestkysten den 9. april 2018.

Top-3 i Årets ørredkonkurrencen 2018 blandt de fastboende bornholmere endte sådan:

1. Mats Schroeder, havørred på 6,6 kg

2. Thomas Hansen, havørred på 4,75 kg.

3. Mads Buus Jensen, havørred på 4,0 kg.

De tre vindere modtog gavekort til Sportdres på henholdsvis 1.000 kr., 750 kr. og 500 kr.

Efter kystturen fik deltagerne varmen og en gang gule ærter på restaurant Le Port.

IMG_2542.JPG
Mickeys ørred blev behørigt beundret efter kystturen.
IMG_2526 2.jpg
Præmieturen startede med morgenmad i BSf's klubhus.