Havørred Fyn Fiskemagasin 2019

Havørred_Fyn_magasin_2019.JPG

Havørred Fyns årlige fiskemagasin er på gaden! Årets magasin er fyldt med fede tips til kystfiskeriet på Fyn – og du kan også blive klogere på hele historien bag det gode fiskeri langs den fynske kyster.

I 2019-udgaven kan du blandt andet læse om årstidens bedste havørredpladser, hvor der bliver tegnet og fortalt, hvordan du bedst affisker de forskellige kystvariationer. Artiklen kan være et godt redskab til at anskue sine vante fiskepladser anderledes end tidligere.

Du kan også læse om vejen til bedre havørredfiskeri på Fyn, som ikke altid har været et paradis for havørredelskende lystfiskere. Her fortæller fiskebiolog i Danmarks Sportsfiskerforbund, Kaare Manniche Ebert, om det gode fiskeri som er kommet efter mange indsatser. Kaare giver selvfølgelig også sit bud på, hvordan fiskeriet kan blive endnu bedre.

Er du mere til artikler om optagelser af havørredfilm, data fra Fangstjournalen, nattejagt efter aggressive havørreder eller noget helt andet, så finder du det også i det nye magasin. Magasinet indeholder mere eller mindre alt, hvad en havørredfiskene lystfisker begærer.

Du kan finde det i fysisk form hos diverse grejforretninger eller hos turistbureauerne på Fyn. Du kan også læse det online lige her: