Vinterkolde havørreder på Fyn

Skærmbillede 2019-01-23 kl. 19.54.14.png

Vinteren er for alvor kommet, og den næste uge byder på hård frost over det meste af landet – og blandt andet Fyn bliver ramt af frost døgnet rundt de næste mange dage. Mangler du tips til kystfiskeriet mellem isflagerne, så er der en ny film på gaden om det hektiske fiskeri efter isen bryder.

Kong frost gør nu sit indtog, og temperaturen falder til ned mod -7 grader om natten. Ikke just ideelle forhold til kystfiskeri. Men fat mod. Det eneste, der nemlig er helt sikkert, er at disse forhold får en ende igen, og så er det med at være klar til at rykke ud.

For godt en uge siden frigav Gone Fishing Fyn en film om netop dette. At komme ud på kysten, når de sidste isflager forsvinder, kan være en rigtig spændende oplevelse.

Gone Fishing Fyn er et fynsk filmprojekt, hvor korte informative fiskefilm produceres og smides på Youtube til fri afbenyttelse af alle. Deres seneste film omhandler netop øjeblikket efter det vejr, som DMI lover os de næste dage. Nogle gange kan det godt betale sig at fryse hænderne i et par timer. Se med her: