Vinterforedrag med Tue Blaxekjær

48361870_360437868053206_8503422727909015552_n-1800x1013 (1).jpg (1) Den 29. januar kan du blive klogere på, hvad du skal gøre for at få succes med dit kystfiskeri i vinterens kolde vand.

Den 29. januar er der igen havørredaften på Rødvig Kro & Badehotel. Denne gang med fiskeguide Tue Blaxekjær, som deler sine erfaringer med vinterfiskeriet på den åbne kyst.

tue-blaxekjaer-1013x1800 (1).jpg (1) Tue Blaxekjær har mere end 20 års erfaring som kystfisker på Møn, Falster og Stevns.

Rødvig Kro & Badehotel, Stevns Kommune og Fishing Zealand inviterer endnu en gang til Havørredaften på Rødvig Kro & Badehotel. Foredraget finder sted den 29. januar kl. 18.30.

Denne aften vil Tue Blaxekjær guide os gennem et spændende program om spin- og fluefiskeri fra åben kyst, samt ekstremt kystnært fiskeri fra båd. Tue har fisket efter havørred langs kysten på Møn, Falster og Stevns i mere end 20 år og har derigennem opnået en utrolig stor viden om kystfiskeriet i området. Tue er certificeret fiskeguide gennem Danmarks Sportsfiskerforbund og Fishing Zealand. Som guide lægger Tue stor vægt på at videreformidle sin viden om kystfiskeri efter havørred. Han fortæller bl.a. om vejrets betydning for valg af fiskeplads samt fiskestrategi. Derudover har han fokus på valg af endegrej i forhold til forskellige fiskesituationer.

Mening med galskaben
Målet med aftenens foredrag er at fortælle om vinterens fiskeri, samt hvilke faktorer man skal være opmærksom på, for at få succes i det kolde vand. Derudover vil der være fokus på overgangen fra vinter til forår og den ændring, dét giver i fiskeriet.
Tue har gennem de sidste 6 år brugt utallige timer på ekstremt kystnært fiskeri fra båd. Det kan i manges optik virke fjollet at ligge mellem 50 og 300 meter fra kysten i en toptunet trollingmaskine, men der er en mening med galskaben. Tag med til foredraget, og find ud af, hvorfor galskaben giver mening.

Inden foredraget serveres en lækker fiskeret bestående af stegt torsk med bagt græskar, jordskokker, skorzonnerødder samt ovnstegte aspargeskartofler og beurre blanc.

Arrangementet finder sted på Rødvig Kro og Badehotel, Østersøvej 8, 4673 Rødvig.
Billetter til 200 kr + gebyr kan købes her.