Smart app holder styr på fredningszoner, vandstand og temperatur

Havørred.com 2.JPG I appen får du hurtigt et overblik over de nærmeste fredningszoner.

Med appen ”Havørred.com” er der ingen undskyldning for at fiske ind i fredningszoner.

De danske kyster tilbyder næsten uanede muligheder for at dyrke kystfiskeri efter havørred, fladfisk, hornfisk, makrel og mange andre arter. Blandt de få begrænsninger for kystfiskeren er de områder hvor ferskvandsudløb og indsnævringer gør fiskebestandene særligt sårbare for fisketryk. Her er der oprettet fredningszoner som forbyder fiskeri. Der findes både helårsfredninger, halvårsfredninger og en række særfredninger som man som lystfisker bør kende til når man fisker løs langs kysten.

Nu er der mulighed for hele tiden at være opdateret på, hvor de forskellige fredninger findes, hvornår de gælder og hvilke regler der gælder lige netop der. ”Havørred.com” fungerer nemlig både som en hjemmeside og en app der viser alle landets fredningszoner og kan henvise til den bekendtgørelse hvori fredningen har lovhjemmel. Så længe du har din mobil med på fisketuren, så kan du været fuldt opdateret og samtidig trække bonusinfo om vind og vejr.

received_526012074474432.jpeg Med den nye app kan lystfiskere tjekke fredningszoner, og derved skulle det gerne undgåes, at uoplyste lystfiskere fejlagtigt kommer til at fiske her.

Flere gratis muligheder
Som en ny feature er der nemlig også mulighed for at se den aktuelle vindstyrke og retning, den aktuelle lufttemperatur og vandtemperatur samt at se vandstanden og hvorvidt denne er stigende eller faldende. Viden som kan være særdeles relevant når man vælger plads eller fiskemetode. I appen kan der ligeledes vælges satellit-kort, således at man præcist kan vurdere hvor et fredningsbælte starter og slutter.
Appen er i øvrigt gratis og den fås både til Android og IOS styresystemer.