Session på Bornholm marts 2019

session2.jpg Kystfluefiskeri, socialt samvær og sjove gimmicks er omdrejningspunkterne, når der afvikles Session på Bornholm i uge 10.

Alle fluefiskere er velkomne, når Frederik Lorentzen og Gordon P. Henriksen inviterer til næste udgave af Session, der finder sted på Bornholm i uge 10.

For tredje gang vender fluefiskerarrangementet Session tilbage til Bornholm, hvor den officielle start er fastsat til den 7. marts kl. 12.00. Derefter går det løs med fiskeri på kysten, samt en masse aktiviteter og socialt samvær helt frem til årets Session slutter søndag den 10. marts kl. 15.00.

Arrangørerne har som sædvanligt indlagt en række udfordringer, og den første kan man allerede kaste sig ud i, mens man sidder på færgen på vej mod klippeøen. Hvis man her binder en flue og senere på turen fanger en havørred på den, vinder man en præmie, og der er naturligvis en endnu større præmie til den største fisk fanget på en færgeflue. Andre gimmicks handler om at få taget de bedste billeder iført waders på en bar og/eller i selskab med en bornholmsk sild.

Østers, bobler og grillpølser
Starten torsdag kl. 12 finder sted på en udvalgt kystplads, hvor Gordon P. Henriksen vil diske op med østers og bobler, mens der smides pølser af lokalt fabrikat på grillen. Om fredag vil storrygeren Jan Gildam komme forbi Snogebæk med sin foodtruck og servere mad og fadøl.

Om aftenen festes der, og som på tidligere udgaver af Session er det drengene fra Fin Followers, der passer baren Gydebanken.

Årets Bornholmersession afsluttes søndag eftermiddag på Svaneke Bryghus med middag, lokal øl, forevisning af film og billeder, samt uddeling af præmier.

Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, som man kan tilmelde sig her på Facebook, hvor man også finder det detaljerede program.

session3.jpg
Session arrangeres af Gordon P Henriksen og Frederik Lorentzen.