Nye gratis guidede ture for medlemmer

IMG_4839 copy-kopi.jpg Fiskeinstruktør Daniel Holm tager dig med på en gratis guidet kysttur i februar og marts 2019.

Nu kan du tilmelde dig én af forårets gratis guidede ture for medlemmer. Vælg mellem kystfiskeri eller geddefiskeri.

Endnu engang kan du deltage i en gratis guidet fisketur kun for medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Første arrangement søndag den 3. februar er en kysttur i Østjylland med fiskeinstruktør Daniel Holm. Han tager dig med til en række fiskepladser, hvor du lærer om standpladser, affiskning, byttedyr med mere. Turen er anlagt på praktisk fiskeri, så der skal fiskes helt igennem. Vi sørger for at stille din appetit undervejs med grillpølser samt en øl eller vand.

Kan du ikke deltage den 3. februar, har du chancen igen søndag den 31. marts, hvor vi afholder endnu en gratis guidet kysttur i Østjylland.

Geddetur ved Glenstrup Sø
Den 5. maj er der en gratis guidet geddetur på programmet. Fiskeriet foregår ved Glenstrup Sø, hvor der først og fremmest skal fiskes igennem. Men turen har også et teoretisk fokus på affiskning, standpladser, byttedyr med mere. I løbet af dagen serverer vi grillpølser og en øl eller vand.

Ved Glenstrup Sø bliver du guidet af fiskeinstruktørerne Johannes Junge, Kenneth Hejnfeldt, Henrik Leth og Daniel Holm.

Tilmelding til alle gratis guidede ture sker efter først til mølle-princippet. Vi glæder os til at se dig ved fiskevandet.