Fang en gedde i Søerne i København

geddedysten.jpg Der er chance for at fange store gedder i Søerne i København. Denne er fra Geddedysten i 2018.

Når Geddedysten finder sted to lørdage i slutningen af marts, har man som deltager chancen for at vinde det uofficielle gedde-mesterskab i Københavns søer, hvor man normalt ikke har mulighed for at fiske.

Normalt er det ikke tilladt at fiske i Søerne i København, men de sidste to lørdage i marts har Fishtrip fået tilladelse til at afholde to geddekonkurrencer med begrænsning på antallet af deltagere.

Da man afviklede konkurrencen på en enkelt dag sidste år, var interessen så stor, at billetterne blev revet væk, så i år har man fået tilladelse til at fiske to dage, nemlig lørdag den 23. marts og lørdag den 30. marts.

Der er tale om to separate konkurrencer, så man kan vælge at deltage i den eller den anden eller dem begge, hvis man har lyst.

Begge konkurrencedage starter arrangementet kl. 10.30 ved Dronning Louises Bro, hvor deltagerne bydes velkomne og registreres. Efter konkurrencereglerne er gennemgået, starter fiskeriet kl. 11.00, og der fiskes frem til kl. 14.30, hvor dagens vinder kåres.

Blandt reglerne for fiskeriet kan nævnes, at der må fiskes med en stang pr. deltager. Der må kun fiskes med kunstagn, og der er tale om Catch & Release.

Prisen for at deltage er 99 kr. pr. dag og inkluderer endegrej fra ABU Garcia.

Info og billetkøb til Geddedysten 1 den 23. marts 2019.

Info og billetkøb til Geddedysten 2 den 30. marts 2019.