Tre nye webredaktører fra 2019

DSCF4299.jpg Fra 1. januar i 2019 starter 3 nye webredaktører, som vil levere lokalnyheder fra hele Danmark på Danmarks Sportsfiskerforbunds digitale kanaler. Foto: Christian Lykke Flinker.

Fra starten af det nye år vil tre nye webredaktører tage over for de tidligere lokalredaktører og levere lokalnyheder fra hele Danmark. Her får du en introduktion til de nye webredaktører, hvilke områder de dækker, og hvordan du giver dem et tip om en historie fra netop din forening eller et fiskevand nær dig.

GIV ET TIP

Har du en god fiskehistorie fra dit lokale fiskevand? Eller har din forening et spændende arrangement? Så tøv ikke med at skrive til webredaktøren for dit område.

 

Chris Gregers Halling – Fyn og Sydjylland.

 

Henning Pedersen – Sjælland, Bornholm og Øerne.

Bjarke Dehli – Vestjylland, Østjylland og Nordjylland.

I 2019 vil magasinet Sportsfiskeren gå fra at udkomme 7 gange årligt til at udkomme 4 gange, og det betyder samtidig, at lokalrapporterne udgår af magasinet. I stedet for skal lokalnyt fra foreningerne og fiskevandet styrkes på Danmarks Sportsfiskerforbunds digitale kanaler – Sportsfiskeren.dk, Facebook og nyhedsbrevet SportsfiskerenNyt.

Det betyder, at 3 nye webredaktører tager over for de forhenværende 9 lokalredaktører fra d. 1. januar 2019. De vil fremadrettet lave nyheder om foreningerne, aktiviteter, fangster, vandplejearbejde m.m. til de digitale kanaler.

hp3.jpg

Henning Pedersen
Henning er 63 år gammel og bosiddende i Asserbo ved Frederiksværk. Han er tidligere lærer og skoleleder, men i dag er han pensionist, så der er rig mulighed for fisketure, som oftest går til nærområdet. Men det bliver også til en del ture til Vestsjælland, Falster, Møn, Haderslev Fjord og Mariager Fjord, hvor målet er havørreder på fluestang. Mange ture sker fra hans pontonbåd, som også bliver brugt, når det gælder geddefiskeri i brakvandet omkring Møn eller i Blekinge. Han nyder også at fiske fladfisk fra båden i de lokale fjorde, og de seneste år har han lagt vejen forbi den jyske vestkyst for at tage del i pighvarrefiskeriet. Om sommeren går turen nordpå til Norge og Sverige.

Og selvom Henning har været lokalredaktør siden 1999, så glæder han sig til at dække et endnu større område og fortsat følge med i det lokale fiskeri.

– Jeg har over 2.000 lokalnyheder på samvittigheden, og det har været spændende at følge med i alt, hvad der sker indenfor det lokale fiskeri. Det bliver ikke mindre spændende nu, hvor jeg skal dække et større område. Jeg ser ikke mindst frem til at være formidler af nyheder om de aktiviteter, der foregår i lokalforeningerne i området, siger han.

Kontaktoplysninger

Mail: hp@sportsfiskeren.dk

Tlf.: 53 68 73 16

Områder: Sjælland, Bornholm og Øerne.

 

20160131_132349.jpg

Chris Gregers Halling
Chris er 48 år gammel og bor i Årup på Fyn med sin kone og mindste datter. Til dagligt arbejder han som logistikchef hos en større virksomhed i Odense, hvor han har været ansat i 27 år. Fritiden går med frivilligt arbejde som næstformand i Vandpleje Fyn, og så bliver der også plads til fisketure, som oftest går til kysten bevæbnet med fluestangen. Han elsker især natfiskeriet om sommeren på kysten, men han nyder al slags fiskeri, når muligheden byder sig – og det gør den heldigvis rigtig ofte.

Chris glæder sig til at levere lokale nyheder fra Fyn og Sydjylland.

– Jeg agter at sætte fokus på det arbejde og de arrangementer, der finder sted i foreningerne på Fyn og i Sydjylland og ikke mindst miljøtilstandene for de mange dejlige vandløb, søer og kyststrækninger i de to regioner. Derudover bliver det spændende at fremme kendskabet til de mange muligheder, der findes indenfor fiskeri og foreningsliv, siger han.

Kontaktoplysninger

Mail: cgh@sportsfiskeren.dk

Tlf.: 30 33 36 07

Områder: Fyn og Sydjylland.

 

DSC_0206 copy.jpg

Bjarke Dehli
Bjarke er 37 år og uddannet biolog med speciale i ferskvandsbiologi og fisk. Han er bosiddende på Djursland og arbejder til dagligt som vandløbsmedarbejder i Aarhus Kommune. Han finder stor glæde ved alle former for fiskeri med flue såvel som spin, men bruger mest tid på at jagte havørreder langs kysterne på Mols.

Han kommer til at dække Østjylland, Vestjylland og Nordjylland, som rummer et næsten uoverskueligt katalog af fiskemuligheder og aktiviteter i foreningerne. Fra de største lakseåer til de mindste bække, fra stortorsk og tun på Vesterhavet til fladfiskeri fra molen, fra mosens mørke vande til kystens jagt på sølvtøj, fra fluebinding i klubhusene til vandplejeprojekter langs vandløbene.

– Jeg glæder mig til at dele så meget som muligt med læserne på Sportsfiskeren.dk. De gode historier, imponerende fangster, fællesskabet i foreningerne og meget meget mere. Vi ses derude eller på Sportsfiskeren.dk, slutter han.

Kontaktoplysninger 
Mail: bd@sportsfiskeren.dk

Tlf.: 51 17 87 10

Områder: Vestjylland, Østjylland og Nordjylland.