Efter næsten 20 års tjeneste: Lokalredaktørerne stopper

20181221_121841_1545391237390[3] kopi.jpg Som det kan ses på billedet har flere af lokalredaktørerne været med siden starten i 1999.

Efter næsten 20 års tro tjeneste for Sportsfiskeren stopper lokalredaktørerne ved årets udgang. Danmarks Sportsfiskerforbund vil i den forbindelse gerne takke for lokalredaktørernes store indsats med at viderebringe lystfiskernyheder fra hele landet til Sportsfiskerens læsere.

Siden 1999 har Sportsfiskerens 9 lokalredaktører – med enkelte udskiftninger undervejs – leveret seneste nyt om dansk lystfiskeri til både magasinet Sportsfiskeren og til www.sportsfiskeren.dk.

Det er henover årene blevet til tusindevis af nyheder om spektakulære fangster, oplysning om fredninger og kvoter samt annoncering af aktiviteter rundt om i foreningerne.

I forbindelse med, at Danmarks Sportsfiskerforbund har fået en ny kommunikationsstrategi og at Sportsfiskeren dermed går fra 7 til 4 udgivelser årligt, har redaktionen valgt, at det lokale nyhedsstof skal prioriteres på sportsfiskeren.dk fremfor i magasinet. Det betyder, at 9 lokalredaktører bliver til 3 webredaktører fra årsskiftet 2019.

Danmarks Sportsfiskerforbund vil gerne sige stor tak til Mark Bech Højfeldt, Laurtis Flowbinner, Orla Bertram Nielsen, Lars Østergaard, Søren Skarby, Bjarne Selvager, Rune Hylby, Henning Pedersen (fortsætter som webredaktør) og Peter Falkenberg for et flot stykke arbejde gennem tiden.

Knæk og bræk fremover.