Anton fik sin revanche

image2.JPG Retfærdigheden skete fyldest, da Anton(tv.) fangede denne flotte efterårsgedde.

Endnu engang besøgte de fiskeglade drenge, Anton og Asger, Varde Å i håbet om en laks. Denne gang var målet, at Anton fik revanche efter sidste tur, hvor kun lillebroren Asger endte med at fange fisk.

image1.JPG De to brødre præsenterer Asgers anden Varde-laks i år, inden den forsigtigt blev genudsat.

Læserne husker måske, at sportsfiskeren.dk i september bragte en hyggelig lille beretning om de to sjællandske ungersvende, Asger på 6 år og Anton på 8, som besøgte deres farfar på Varde-kanten i anledning af hans fødselsdag. De benyttede samtidig lejligheden til en forrygende fisketur ved Varde Å, hvor lillebror Asger fangede sin første laks på en fed regnorm og mistede en til. Storebroren Anton blev ikke tilsmilet af heldet, så han mente naturligt nok, at han havde revanche til gode.

Derfor tog de i efterårsferien igen fra Sorø til det vestjyske for at prøve kræfter med laksene i Varde Å, fortæller deres far. Anton kløede på med laksefiskeriet og havde to hug, hvoraf han kortvarigt havde kontakt med den ene fisk.

Asger skulle selvfølgelig også fiske med og efter et par timers ihærdigt fiskeri, kunne han tørt konstatere, at han nu igen havde laks på. Denne gang en lille fin hunlaks på lidt over 60 cm, som hurtigt fik friheden igen efter fotografering.

En ærgerlig Anton måtte igen se i øjnene, at lillebror trak det længst strå. Ærgrelsen varede dog ikke længere end til den næste dag, hvor Anton på fornem vis krogede og fightede en gedde på 81 cm. i en lokal sø nær farmor og farfar.