Trolling Master Bornholm udvides efter rekordsalg

IMG_20170423_151354_990.jpg Laks og fiskelykke, som ses på billedet, kan blandt andet opleves under Trolling Master Bornholm, som i år har udvidet, efter billetterne til arrangementet blev revet væk.

Nu udvides Trolling Master Bornholm efter alle billetter blev solgt efter 48 timer.

Da billetterne til det kommende Trolling Master Bornholm(TMB) blev sat til salg, sad mange skippere klar ved computeren for at sikre sig billetter. Alle 370 pladser blev da også revet væk på små 48 timer, hvilket er rekord for arrangementet, og så stærkt er det aldrig gået før, og samtidig begyndte listen over både på ventelisten at stige. Det har man reageret på og udvidet TMB til hele to havne.

Det vil sige, at Allinge havn nu også bliver en del af den kæmpe fiskekonkurrence, som er en stor succes.

Bådene på ventelisten vil blive kontaktet omkring udvidelsen, og der er igen åben for tilmeldingen i næste uge til pladserne i Allinge. Så hvis du ikke var hurtig nok i første omgang, så er der stadigvæk chance for at deltage i TMB 2019.

Der vil selvfølgeligt være et par nye regler i forbindelse med udvidelsen til to havne, såsom at de både som ligger i Allinge slippes et kvarter senere ud af havnen, da de er en del tættere på de fiskepladser, som er de mest eftertragtede på den tid af åre,t hvor laksen holder til på nord- og vestsiden af Bornholm.