Havørred Jam ved vandkanten

meerforellenangeln-lund-bei-stevns-klintseatrout-fishing.jpg Jam er for alle med interesse for havørredfiskeri – både fluefiskere, spinnefiskere, bombarda-fiskere og vandplejefolk.

Havørred Jam er en hyggedag for alle med interesse for kystfiskeri efter havørred.

JAM 2018 foregår fra kl. 10-16 på Kulhusekolonien, Kulhusvej 209, 3630 Jægerspris.

Det er gratis at være med, og du kan købe drikkevarer på stedet.


Se mere her

Fishing Zealand inviterer alle med interesse for kystfiskeri efter havørred til Havørred Jam på Kulhusekolonien lørdag den 17. november. Havørred Jam er en rigtig hyggedag, der går ud på at hænge ud med ligesindede, mens snakken går om alt, der har at gøre med kystfiskeri efter havørred.

I dagens løb er der foredrag med Niels Vestergaard fra Havørredens Hemmeligheder og med Torben Meldgaard fra Seatrouting.com, der deler ud af sin viden om forberedelser og strategi til kystfiskeriet. Du kan desuden binde fluer sammen med dygtige fluebindere og prøve alt muligt lækkert kystgrej fra forskellige grossister og producenter, som er til stede på Havørred Jam.

Kulhusekolonien ligger lige i vandkanten mellem Roskilde og Isefjorden, så det er oplagt at slå forbi kysten med en stang enten før eller efter Havørred Jam.