stormen.jpg Team Stormen Fishing, der vandt for tredje år i træk, består af Nichlas Iversen, John Iversen og Paw Meinertsen.

For tredje år i træk løb Team Stormen Fishing med sejren, da der i weekenden blev afviklet DM i fladfisk.

Småbådskonkurrencen DM i fladfisk blev for 9. gang afviklet med Onsevig Havn på Lolland som udgangspunkt. Konkurrencen skulle starte lørdag den 8. september, men da vejret var for hårdt, blev dagens konkurrence aflyst, og det hele blev derfor afgjort om søndagen, hvor vinden tillod sejlads i Langelandsbæltet.

Da resultatet ud på eftermiddagen blev gjort op, viste det sig, at de seneste to års vinderteam gentog kunststykket. Team Stormen Fishing fra Charlottenlund løb med sejren med 158,5 point. Andenpladsen gik til Team Larsø med 154,6 point, mens Team Cille blev nummer tre med 138,4 point.

Team Stormen Fishing og Team Larsø indvejede fisk i alle fire kategorier: Rødspætte, ising, skrubbe og pighvar/slethvar, mens Team Cille ikke kunne stille med en hvarre.

I den individuelle konkurrence gik førstepladsen til Søren Seneca fra Team Cille. Han indvejede blandt andet konkurrencens største rødspætte på 1376 g. På de næste pladser kom Kurt Jensen og Morten Pedersen.