Ekstremt flot og velnæret kystørred fra Als

IMG_0078 (1).JPG En stolt Johnny Petersen med sit pragtfulde bytte fra vestkysten på Nordals.

Formand for Alsiske Kystfiskere og bestyrelsesmedlem i Syddanske Lystfiskere, Claus Smidemann, fortæller til Sportsfiskeren.dk, at kystfiskeriet omkring Als bestemt heller ikke har været noget at råbe hurra for denne sommer. Men sidst i august skete der noget.

Sidst i august blæste vinden endelig op nogle dage, hvorefter vandtemperaturen krøb ned på nogle for havørreden mere acceptable værdier. Derpå begyndte fiskene at røre på sig igen. Det mærkede Johnny Petersen mere end rigeligt i fiskestangen, da han tirsdag den 28. august klokken 8 om morgenen havde kastet sit blink ud i vandet et sted på vestsiden af Nordals.

Efter vellykket udtrætning lykkedes det ham til sidst at lande sin utroligt smukke og blanke havørred på 74 cm og ikke mindre end 6,010 kg, lig med en konditionsfaktor på 1,48. Flottere kan det næsten ikke blive.