Viborg Sportsfiskerforening nedsætter medlemsprisen

Fiskbæk å 2018.JPG VSF råder over mere end 120 km. strømvand fordelt på en håndfuld smukke, fiskerige åer, hvor vandtemperaturerne generelt er tålelige trods varmen - og nu kan du oven i købet få adgang til alle herlighederne resten af året for en tredjedel af den ordinære medlemspris.

Det har været vanskeligere for foreningerne end vanligt at skaffe nye medlemmer i år, hvor sæsonen startede med forlænget vintervejr, som hurtigt blev afløst af en mere end tre måneder lang, rekordvarm og knastør sommer. Men nu ser det omsider ud til, at der er fiskevejr på vej, og derfor sænker Viborg Sportsfiskerforening kontingentet resten af 2018 for at indfange flere medlemmer.

– Vi må indrømme, at det indtil nu har været en helt elendig fiskesæson ved vores åer, men der er regn på vej, og så tror vi på, at der kommer mange fisk op i åerne, siger Jørgen Buch, formand for Viborg Sportsfiskerforening, VSF.

Grundet det dårlige fiskeri er der ikke blevet solgt ligeså mange medlemsskaber som normalt, så derfor nedsætter foreningen allerede nu prisen på medlemskab for resten af sæsonen til under en trediedel af den normale pris. Seniorkontingentet nedsættes f.eks. fra 995 til 300 kr. De nye priser kan ses på hjemmesiden www.vsf.dk, oplyser formanden.

Tålelige vandtemperatur
Nogle steder har der været fiskedød på grund af for høje vandtemperaturer og for lavt iltindhold, men det har foreningen ikke mærket noget til i deres vandløb.

– Nogle fiskeforeninger har lukket for fiskeri på grund af for varmt vand, men det har ikke været nødvendigt hos os, hvor kun Skals å har haft høje temperaturer. Skals å har altid store temperaturudsving, og det skyldes, at det meste af vandet kommer fra de store søer. Simested å, Karup å og de andre åer, hvor vi har fiskeret, forsynes i høj grad med grundvand, som holder temperaturen nede, slutter Jørgen Buch.