Spinnernes Geo Gearløs runder 100 fisk

laks 100 cm 2.jpg

For fiske-gøgleren Torben Brodersen har tilvirkningen sjove og utraditionelle spinnere af egen avl nu givet ham over 100 fisk.

IMG_1017.JPG Utraditionel, men velfangende agn fra Torbens eget spinner-laboratorium.

Samtidig har Torben Brodersen nu rundet en ny og markant milepæl, som klart demonstrerer, at spinnerfremstillingens Geo Gearløs også er en særdeles habil fisker. I løbet af tre sæsoner fra 2015-2017 samt den foreløbige del af denne sæson, er det nemlig lykkedes ham at lande et samlet mix af 100 laks over 70 cm og havørreder over 50 cm på 100 forskellige varianter af sine hjemmegjorte spinnere. Det er der næppe mange andre, der har energi og fantasi til at gøre ham efter.

Torben Brodersen, der har Varde Å som hjemmevand, har tidligere været omtalt i magasinet Sportsfiskeren(nr. 5, 2017) som en finurlig og yderst kreativ tilvirker af egne spinnere. Det er især spinnerkroppene, som Torben ynder at ændre på og han huskes vel især for at fange en laks på en spinner, hvor kroppen var fremstillet af en gulerod. Det seneste års tid er han også begyndt at eksperimentere med spinnere med to roterende spinnerblade, og det er næppe det sidste eksperiment, vi har set for enden af hans fiskesnøre.

DSC_0904.jpg
Foto: Thomas Kjelgaard