Succes med Kombardo-fluen

havørred_flue_nordkysten.jpg Dagens største havørred på 2,2 kg kom med hjem, resten valgte Martin at genudsætte.

Da Martin Harregaard sagde Kombardo til de sydsjællandske havørreder, lystrede de straks, og tre fine fisk tog fluen i løbet af 10 minutter.

Martin Harregaard fra Næstved var tidlig på færde på den sydsjællandske kyst om morgenen torsdag den 14. juni. Allerede kl. 04.00 var han i vandet, og i løbet af de første timer fik han hilst på to fine havørreder, der villigt tog fluen Vaskebjørnen. De lå begge omkring de 45 cm og fik hurtigt deres frihed igen.

Da klokken blev syv, valgte han at skifte til fluen Kombardoen, som har været et stort hit for ham i år. Allerede i første kast var der kontakt, og efter langsom indtagning kom hugget. En fin fisk på ca. 50 cm.

– Jeg sætter den fri, kaster en 3-4 gange, og endnu en fisk falder for Kombardoens charme, 57 cm og 2,2 kg. Denne fisk vælger jeg at beholde. Ud i vandet igen, tre-fire kast og endnu en 50 cm havørred havde snuppet Kombardoen, beretter Martin og fortsætter:

– Det tog Kombardoen rundt regnet 10 minutter at tage tre rigtig fine fisk. Er virkelig overrasket over den flue, og selvfølgelig er det nok en tilfældighed, at tre så fine fisk stod lige der, hvor jeg smed fluen... eller er det?

Sammen med sin ægtefælle Christina og fiskevennen Klaus Jepsen blogger Martin på siden Fedtfinnerne.dk, hvor de løbende fortæller om deres kystfiskeri, der foregår både på Vest- og Sydsjælland og på Stevns og Møn. Følg dem også på Facebook her.

flue_kombardo.jpg Kombardo-fluen viste sin effektivitet med tre ørreder på kun 10 minutter.