Stor succes med familiefiskedag

2018-05-20 10.41.35.jpg Stor tilslutning og koncentration til årets familiefiskedag i Dybvad Søpark.

Voer Å Sportsfiskerforening havde i forbindelse med Lystfiskeriet dag den 20. maj arrangeret familiefiskedag. Det blev en stor succes med 100 deltager og 450 fisk på land trods det varme sommervejr.

1 (5).jpg Børnene fangede massere af skaller i det børnevenlige fiskevejr.

Familiefiskedagen blev afholdt den 20. maj i strålende solskin i Dybvad Søpark. De første deltagere var allerede klar kl. 9.00, og herefter troppede folk stille og roligt op, i takt med at solen steg højere og højere på himlen.

Der var godt gang i medestængerne, og den ene skalle efter den anden kom i karet. I alt var cirka 100 mennesker forbi søen denne dag, og der var små og store lystfiskere på alle de nye fiskepladser, som John Bjerre havde lavet rundt om søen i dagens anledning.

Der blev totalt fanget 450 fisk, hvoraf hovedparten var skaller. Der var en del aborrer imellem, men kun en enkelt gedde. Varmen havde uden tvivl indflydelse på geddefiskeriet, men der var hellere ikke ret mange, der satsede på gedderne denne dag.

Medeklubben Skallen havde taget en masse stænger med som deltagerne kunne låne og det lokkede mange børn og unge mennesker til fiskevandet.

Resultatliste

Flest fisk:
1) Familien Hansen 68 fisk
2) Familien Holm-Christiansen 60 fisk
3) Familien Dahl-Andersen 40 fisk

Geddekonkurrence:
1) Benjamin fra Team Svenningsen 60 cm

Aborrekonkurrence:
1) Claus Svenningsen 21 cm

Skallekonkurrence:
1) Michelle Jensen 23 cm
1) Pelle Frandsen 23 cm
2) David Helfenstein 22 cm