Stor havørred efter 18 timers medlemskab

havørred_sønderjylland1.jpg Kristian Pedersen med sin prægtige havørred.

Esben Bach fra bestyrelsen i Sydvestjydsk Sportsfiskerforening fortæller, at han Bededag mødte et helt nyt medlem, Kristian Pedersen, på det yderste af Kongeåen. Blot 18 timer efter at Kristian Pedersen meldte sig ind i foreningen, havde han fanget en meget flot havørred på 72 cm og 4,9 kilo på Spinner.

To dage forinden havde Preben Robert Jensen fanget en anden fornem havørred på 62 cm og 3,2 kilo. Udover denne og Kristians Pedersen havørred, der er sæsonens hidtil største, er der blevet registret 14 andre havørreder siden premieren - heraf blev halvdelen hjemtaget.

I skrivende stund figurer dertil 10 laks over 75 cm og 4 laks under 75 cm. Carsten Loof fik på premieredagen årets hidtil største laks på 110 cm og 12,5 kg.

Endelig er der fanget tre bækørreder på 30 samt to på hele 45 og 50 cm. Alle tre blev genudsat, da bækørrederne er fredet i Sydvestjydsk Sportsfiskerforenings strækninger af Kongeåen, Sneum Å og Holsted Å.

havørred_sønderjylland2.jpg Carsten Loof med sæsonens hidtil største laks i Kongeåen.